Art per denunciar el tancament de la biblioteca

Ciutat Cultura Destaquem

Fantàstica, genial, extraordinària! Així vam qualificar a la redacció de l’Infograma la pintada que obre aquest article i que va aparèixer fa uns dies davant la Biblioteca Central. De vegades, una imatge pot expressar a simple cop d’ull el mateix que tot un text amb arguments sòlids. I aquest, és un exemple. Foto i text: Redacció

Encara no fa dos mesos que un col·laborador de l’Infograma, en Sergi Aguilera, va voler denunciar l’escandalós estat de tancament reiterat en què es troba la Biblioteca Central de la nostra ciutat. Era un crit que reflectia la sensació d’impotència amb què molts ciutadans de Santa Coloma viuen l’allargament de les obres a la biblioteca. Tancada des de juliol de 2021 «per un període de tres mesos» que s’ha anat perllongant, es preveia obrir el 23 d’abril, però de nou va quedar posposat. Ara ja podem comprovar que tampoc no podrà ser utilitzada en el període més important per als estudiants, quan s’aproxima fi del curs i proves com la selectivitat. Tot un any escolar sense biblioteca central.

Hem passat de la vergonya a la indignació. La pintada que algú va fer al davant posa el punt humorístic i artístic a la base argumentativa que vam exposar a l’article de l’Infograma. Potser valdria la pena que l’Ajuntament mirés d’accelerar l’obertura i expliqués més clarament què està passant amb aquest centre. Tenen el full informatiu per poder donar explicacions; segur que trobaran algun forat.

1 thought on “Art per denunciar el tancament de la biblioteca

  1. Las mayorias esto tienen,
    Y los usuarios han perdido
    El sentido de la solidaridad entre ellos mismos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.