Necessitem més policia?

Debats Infograma: Parlem de seguretat

Ciutat Destaquem Drets

Reserveu-vos la data: dimarts 22 de febrer a les 18.45 h a la Biblioteca de Singuerlín – Salvador Cabré, debat “Necessitem més policia? Propostes des de l’esquerra”.

L’Infograma neix amb vocació de no limitar-nos “només” a explicar notícies, sinó que des de l’inici la nostra idea era i és generar debat a la ciutat i tenir contacte directe amb els veïns i veïnes, escapant de tant en tant de la comunicació digital que és nostre dia a dia.

La pandèmia ens ha complicat bastant l’acompliment d’aquest propòsit, però amb tot i això tenim el gust de presentar-vos el nostre segon debat, aquest cop al voltant de la seguretat. El primer va ser de presentació de la revista i al voltant de la comunicació local transformadora, l’estiu de l’any passat.

Amb el títol: “Necessitem més policia? Propostes des de l’esquerra” volem posar a debat el tema de la seguretat que ha esdevingut tema força central en la política de la nostra ciutat (i arreu, en general). Parlarem de problemàtiques, però sobretot pretenem que s’aportin solucions, en el curt, mitjà i llarg termini, entenent la dificultat que això comporta. Semblaria que la resposta des de la dreta i l’extrema dreta (i certes esquerres “seguidistes”) és simple i arriba clarament a la ciutadania: més policia. Mentre que la resposta des de l’esquerra defuig d’aquesta simplicitat però per contra costa més de fer-la arribar.

Hi participaran la Sonia Andolz, directora general d’administració de seguretat de la Generalitat, en Rafa Crespo, membre de DIP cooperativa, i el César López, educador social i activista. 

Us hi esperem! No hi falteu!


Per posar-vos en antecedents podeu recuperar l’article: La “seguretat pública”, el camp de batalla del populisme punitiu” del Grup de Treball per a la Defensa dels Drets Econòmics, Socials, Culturals i Mediambientals de Gramenet que vam publicar el novembre passat: https://www.infograma.cat/la-seguretat-publica-el-camp-de-batalla-del-populisme-punitiu/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *