Inauguració de l’Espai Gramenet

Ciutat Destaquem

El passat dissabte, dia 7, es va inaugurar un nou espai d’entitats i esdeveniments de la ciutat: l’Espai Gramenet, al carrer de Sant Ramon, número 51. Infograma vam assistir a l’acte i vam recollir l’ambient que s’hi respira, d’il·lusió davant un projecte amb futur, amb capacitat d’aglutinar activitats dels moviments socials de Gramenet.

Tal com informàvem, el passat mes de novembre, l’Ateneu Julia Romera tancava la seva activitat, fructífera, coratjosa, que ha passat a la història de Santa Coloma dels últims vint anys. Arran d’aquest fet, algunes de les entitats allotjades a l’Ateneu van decidir que era fonamental mantenir l’espai per poder continuar les activitats després del parèntesi que ha comportat la pandèmia als moviments socials de la ciutat. Així neix l’Espai Gramenet.

Després de negociar el lloguer amb la propietat, les organitzacions que ja s’han associat a l’espai han començat les seves activitats, o les han reprès o, simplement, els han donat continuïtat. En formen part, de moment, El Cabàs, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Gramenet (PAHV-G), Conreu Sereny, el Consell per la República, Sobirania i Salut, el Grup de Circ… i sempre amb el racó present de la biblioteca La Hoguera (col·laboradora d’Infograma).

El projecte s’ha proposat ser completament autosuficient abans que acabi l’any. Es declaren obertes a propostes diverses i també a la cessió d’espais per a trobades i reunions. L’objectiu: esdevenir focus d’activitats i esdeveniments dels moviments socials de la ciutat, ara que comencen a revifar després de la pandèmia. Només cal enviar un correu a espaigramenet@gmail.com

Podeu conèixer les organitzacions que, a dia d’avui, formen part de l’espai en aquest vídeo:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.