VIII Festival Santako Blues

Comença el VIII Festival de Blues superant totes les dificultats

Cultura

Amb uns mesos de retard respecte a les dates habituals, demà 19 de setembre arrenca la 8a edició del Festival de Blues de la nostra ciutat. Foto: Cartell cedit per Santako Blues.

L’Àngel Elvira, un dels membres de Santako in Blues, organitzadors del festival, ja ens avançava el passat mes de febrer, en una entrevista per Infograma, que farien tots el possible perquè l’edició d’enguany es pogués dur a terme, i aquí la tenim.

La pandèmia ha complicat sobre manera l’organització del Festival 2021: impossibilitat de portar artistes estrangers (amb tot, s’ha aconseguit una programació de gran categoria), restriccions sanitàries que han comportat no poder compartir camerinos ni fer actuacions conjuntes, limitacions d’aforament, etc.

La informació oficial per ara és escassa. Aquest any no s’ha fet la clàssica roda de premsa de presentació del Festival i en el moment d’escriure aquest article, l’ajuntament encara no ha publicat el díptic amb el programa, ni tampoc apareix al web municipal (ni a l’agenda). Un mitjà local en va informar i al full informatiu d’ahir apareixien els concerts del Teatre Sagarra en el context de la nova temporada.

En la següent taula hem intentat compendiar tota la informació sobre els diversos concerts i activitats del Festival.

Un dels concerts previstos, el del Línia Uno, ha caigut de la graella per denegació de permisos. També va haver-hi problemes amb la compra d’entrades en la plataforma Koobin els primers dies de venda (ara ja resolts). Complicacions diverses que els organitzadors de Santako in Blues han pogut resoldre posant-hi moltes hores, ganes i il·lusió. Ara ja només queda gaudir el Festival!


L’Entrevista amb… L’Àngel Elvira: https://www.infograma.cat/lentrevista-amb-angel-elvira-santako-in-blues/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *