Reivindicació Mani

Santa Coloma també present a la manifestació contra l’ampliació de l’aeroport

Ecologia

Veïns i veïnes de la nostra ciutat es van sumar ahir a la multitudinària manifestació contra l’ampliació de l’aeroport del Prat convocada per Zeroportbcn i Xarxa per la justícia climàtica. Foto: Carles Valls

Cop de força de les organitzacions ecologistes que van aconseguir omplir el c. Tarragona de la ciutat comtal per dir no a l’ampliació de l’aeroport del Prat (i de qualsevol altre aeroport). La manifestació va desbordar la demanda inicial i es va convertir en crit per la vida i per exigir mesures urgents per part dels governs contra el canvi climàtic.

Gairebé 40 columnes d’arreu del país es van aplegar a Barcelona. Des de Santa Coloma, Rebel·lió o Extinció Gramenet convocava a les 10 h per anar-hi en bicicleta i a les 11 h en transport públic. Uns poquets van triar la primera opció, més activa, mentre que el gruix, una quarantena de persones, es va aplegar al metro.

La Plataforma per la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam va aprofitar per fer visible la lluita ecologista local de finalització del Parc de Can Zam com un parc verd i frondós integral, coincidint amb la notícia -de moment extraoficial- de denegació de totes les al·legacions presentades al nou projecte de la fase 2 del parc previst per aquesta tardor.

Per ampliar informació sobre la reivindicació de la manifestació: el no a l’ampliació de l’aeroport, la preservació de La Ricarda, el model turístic…, us enllacem el suplement especial que La Directa ha dedicat al tema: https://directa.cat/papers/suplement-emergencia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *