Debat del món casteller #MésPinyaQueMai

Cultura

Laietans de Gramenet ens conviden a debatre sobre les diversitats del món casteller pel IV Castell de Tothom demà diumenge, 25 d’octubre, a les 12 del migdia, a través de Zoom.

Des de 2017, el darrer cap de setmana d’octubre, és la data escollida per Laietans de Gramenet per celebrar el Castell de Tothom, una diada que reivindica les diversitats que hi ha a la colla colomenca i, en general, a tot el món casteller. I és que ja en la seva primera edició es va aconseguir més d’una trentena de nacionalitats dins la pinya!

Enguany s’havia de celebrar la IV diada del Castell de Tothom, però la Covid-19 ha obligat a les colles castelleres a aturar la seva activitat habitual. Tot i això, la colla local de Laietans de Gramenet no ha volgut deixar de banda aquesta data ni tampoc els valors que es reivindiquen i han organitzat una taula rodona precisament titulada “Les diversitats al món casteller” per tal de compartir experiències i projectes que tant la colla gramenetenca com les altres duen a terme en aquest sentit.

A la taula rodona, que es farà a través de la plataforma Zoom i es podrà seguir pel facebook i el youtube de la colla, hi intervindran Sandra Vilaseca (Castellers de Barcelona), Joaquin Murillo (Castellers de la Il·lusió), Juanra Gálvez i Germán Morente (Laietans de Gramenet) i una representant de la Comissió d’Equitat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia al següent enllaç https://forms.gle/6Bi5x319wtUWWSiP6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.